A maximumot hozza a Miniknek a Mikulás!

Kalap Jakab saját dalaiból álló Bábkoncertje a folk világzene sokszínűségét ötvözi a magyar hagyományokkal, kialakítva ezzel sajátos egyedi stílusát, mely nagy sikert arat a gyermekek és szüleik körében.

A zenekar magával ragadó előadásmódját átszövi az állandóan jelen lévő zenei és színpadi humor, mely egyúttal könnyen emészthetővé teszi a népzenei elemekre épülő produkciót. Kalap Jakab műsora az élő koncert és a bábszínház csodálatos találkozása … éppen akkor, amikor Mikulás bácsi betoppan!

A Kalap Jakab Mikulás c. rendezvény két „felvonásból” áll  - a délelőtti  koncertből  és a délutáni játszóházból -, s bár mindkét felvonás külön-külön is nagy-nagy durranás, a fő szám mégiscsak maga a Mikulás!

  • 2023. december 03. 10:30
  • Tatabánya, Szent Borbála út 19, 2800, Földi Imre Sportcsarnok, Tatabánya

Online jegyvásárlás

 

Koncertjegy ára:

2.500 Ft

 

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

 

Helyszíni jegyvásárlás

 

A helyszínen  vásárolt

koncertjegy ára:

 3.000 Ft

 

A küzdőtéren korlátozott számú ülőhely lesz, hogy a gyerekek táncolhassanak, mozoghassanak koncert közben.

 

A koncert után 75 perc technikai szünetet tartunk!

 

A koncert és a játszóház független egymástól - lehet akár egyiken, akár másikon részt venni -, ám abban azonosak, hogy a gyerekek csak szülői felügyelettel vehetnek részt a programokon. 

A koncerten egy felnőtt felügyelete alá legfeljebb három gyermek tartozhat, a játszóházban a fokozott balesetveszély miatt kettő! 

Kérjük figyeljenek erre a szabályra a jegyvásárláskor! 

 A rendezvény mindkét programjára nézőszám limit került meghatározásra, melyet szigorúan be kell tartanunk! Megértésüket köszönjük!